۱۳۹۰ مرداد ۲۶, چهارشنبه


بروجردی:حقوق بشر داریم چون به زن‏ها سمت می دهیم

ما به گزارشگر آنها اگر اجازه ورود نمی‌دهیم به این دلیل است كه آنها قضاوت‌هایشان بر اساس معیارهای دوگانه است. حقوق زن در ایران رعایت می‌شود. معاون رییس‌جمهور تا نماینده مجلس زن هستند؛ 60درصد دانشگاه مال زن‌هاست. پس مشكلی از نظر حقوق بشر نداریم. اما در عربستان زن حق رانندگی ندارد. چطور آنجا مشكل حقوق بشر ندارند آن وقت در ایران داریم ؟
روزنامه اعتماد نوشت : علاءالدین بروجردی حرف‌های جدیدی دارد، درباره اینكه چرا اتفاقات 88 تهران شباهتی به رخدادهای انگلیس ندارد. اینكه چرا درهای ایران دلیلی ندارد به روی گزارشگران حقوق بشر خارجی باز باشد و درهای انگلیس باید باز باشد به روی تیم ایرانی . می‌گوید سوریه فرق دارد با انگلیس و از دلایل اینكه پیشنهاد مشابهی را درباره فرستادن تیم حقوق بشر به سوریه ندادند. می‌گوید یك مصداق رعایت حقوق بشر در ایران حضور زنان در كابینه و حتی تعلق 60 درصد سهم دانشگاه‌ها به دختران است و این یعنی حقوق بشر در ایران رعایت می‌شود و لزومی به پذیرش هیچ مدعی بررسی وضعیت حقوق بشر در تهران نیست.

به گزارش آینده اهم اظهارات رییس كمیسیون امنیت ملی مجلس را در ادامه بخوانید :


• اگر سیر تحولات را بررسی كنیم، می‌بینیم كه اعتراض‌های مردم انگلیس اول مسالمت‌جو بود. از قضا ما داریم حقیقت را می‌گوییم و آنها دارند مغلطه ‌می‌كنند. اگر فرد سیاهپوست را به قتل نرسانده بودند هیچ‌وقت مردم اینقدر خشمگین نمی‌شدند. نمی‌توان مردمی را كه آمده بودند تا با آرامش صدای اعتراض خودشان را به گوش حكومت برسانند، به قتل رساند و بعد گفت خب اتفاق است و افتاده و شما عصبانی نشوید. اینكه احساسات مردم را تحریك كنیم و بعد بگوییم معترضان یك مشت آشوب‌طلب احساساتی هستند كه دروغ شاخ‌دار به مردم است و نمی‌توانند باورش كنند. این آتش بد طور به خرمن آنها افتاد.


• استفاده از سلاح گرم و كشتار مردم در لندن تصویر‌برداری شده است. رسانه‌های انگلیسی بیایند و بگویند در تهران در كجا از سگ‌های وحشی برای حمله به مردم استفاده شده است؟ آنها تجربه گوانتانامو و ابوغریب را دارند. در كجا با اسب و سگ به مردم حمله می‌كنند؟ از قضا ما در ایران مبتنی بر واقعیات حرف می‌زنیم اما آنها درباره سال 88 و درباره ایران مبتنی بر توهمات خود اخبارپراكنی كردند. اینكه یك مشت سگ هار را بین مردم رها كنند، خب انتظار دارند مردم واكنش نشان ندهند؟ پس برخورد آنها از مصادیق بارز نقض حقوق بشر است. ما در تهران كاری نكردیم كه حقوق بشر نقض شود، از قضا با مردمی كه می‌خواستند حقوق سایر شهروندان را نقض كنند تا جایی كه ممكن بود مدارا كردیم. انگلیس كشور مدعی آزادی و دموكراسی است، این خیلی وضع را برایشان بدتر كرده است.


• مگر انگلیس مستقل ماند و در كار ما دخالت نكرد؟ آنها مداخله می‌كنند خب آن وقت ما حق نداشته باشیم؟ مسلما باید به این دوستانمان این طور جواب بدهیم كه كار ما دخالت نیست، اظهارنظر است. تمام دنیا به خودش چنین اجازه‌یی را می‌دهد وقتی مردم یك كشور بی‌دفاع در برابر قدرت انحصاری قرار گرفتند، از آنها حمایت كند. دنیا یك دهكده جهانی است، نمی‌توانیم دل‌نگران مردمی نباشیم كه این طور مظلوم واقع شدند.


• ما درباره سوریه هم ‌چنین مواضعی داریم؛ دبیركل اتحادیه عرب در دیدار با ما گفتند با بشار اسد صحبت كرده‌اند و اسد پذیرفته فشار را روی مردم كم كند و اصلاحات را آغاز كند. ما هم مصاحبه كردیم كه بهتر است بشار اسد هم اصلاحات را آغاز كند و هم حالت فوق‌العاده را لغو كند؛ آزادی زندانیان سیاسی سوری و تبدیل فضای سیاسی كشور از تك‌حزبی به چندحزبی همگی گام خوب بشار اسد است.


• این نكته برای ما مهم است كه سوریه محور مقاومت در برابر اسراییل است و در كنار گروه‌های حزب‌الله و فلسطینی است. خب امریكا هم از سوریه خوشش نمی‌آید. به همین دلیل ایران نباید تحت هیچ شرایطی حمایتش از سوریه را بردارد چون سوریه مقاومت در خط اول جبهه است.



• انگلیس‌ها كه قبول نكردند ما كمیته حقوق بشرمان را آنجا بفرستیم، درباره سوریه هم ما مداركی داریم كه دارد به مردم معترض سوری سلاح می‌رسد؛ این اصلا دیگر خوب نیست و جای دفاع از آنها را نمی‌گذارد. تعداد زیادی از پلیس سوری با گلوله كشته شدند. شبیه لیبی یك نوع جنگ داخلی است و اگر بخواهیم به سوریه نیروی حقوق بشر بفرستیم باید به لیبی هم فرستاد. در سوریه یك نیروی مسلح در برابر نیروی امنیتی ایستاده است و به همین دلیل ماجرای سوریه و انگلیس فرق دارد؛ چون مردم انگلیس مسلح نشدند و با دست خالی اعتراض می‌كنند.


• ما به گزارشگر آنها اگر اجازه ورود نمی‌دهیم به این دلیل است كه آنها قضاوت‌هایشان بر اساس معیارهای دوگانه است. حقوق زن در ایران رعایت می‌شود. معاون رییس‌جمهور تا نماینده مجلس زن هستند؛ 60درصد دانشگاه مال زن‌هاست. پس مشكلی از نظر حقوق بشر نداریم. اما در عربستان زن حق رانندگی ندارد. چطور آنجا مشكل حقوق بشر ندارند آن وقت در ایران داریم ؟


• آنها اگر وارد ایران شوند حتما ما را تحسین خواهند كرد اما چون رویكردشان ظالمانه است، نمی‌پذیریم.
مطلب را به بالاترین بفرستید: Balatarin