حکم جديد عليه سحرخیز، نشانه «کينه شخصی آقای خامنهای» است
عيسی سحرخيز، مديرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت خاتمی که اکنون در زندان رجايی شهر کرج به سر میبرد در ۱۴ مرداد ۱۳۹۰ طی حکمی به دو سال حبس بيشتر به دليل فعاليتهای مطبوعاتی سابقش محکوم شد.
مهدی سحرخيز ۱۸ مرداد ۱۳۹۰ به تارنمای کمپين بينالمللی حقوق بشر گفته است: «میخواهم به شخص آقای خامنهای بگويم که از حسنی مبارک (رئيسجمهور پيشين مصر) ياد بگيرد... دولتمردان ايرانی هم مثل صدام، قذافی و حسنی مبارک به نتيجه عملشان میرسند. میخواهم بگويم از عاقبتی که قرار است در اين دنيا به آن برسند، بترسند و بدانند که قدرت هميشه در دست آنها نخواهد بود.»
وی افزود: «در روزهای اول زندان به پدرم چيزی شبيه توبهنامه دادهاند که امضا کند اما پدرم گفته من به حرفهايی که زدهام اعتقاد دارم و توبهنامه امضا نمیکنم.»
مهدی سحرخیز: میخواهم به شخص آقای خامنهای بگويم که از حسنی مبارک ياد بگيرد... دولتمردان ايرانی هم مثل صدام، قذافی و حسنی مبارک به نتيجه عملشان میرسند
عيسی سحرخيز در جريان رويدادهای دهمين دوره انتخابات رياست جمهوری ايران در تاريخ ۱۲ تير ۱۳۸۸ بازداشت شد.
سحرخيز پنجم مهرماه سال گذشته به سه سال حبس به اتهام «توهين به رهبری» و «فعاليت تبليغی عليه نظام»، پنج سال ممنوعيت و محروميت از فعاليتهای سياسی و مطبوعاتی و يک سال ممنوعالخروجی محکوم شد.
اکنون با دو سال حبس تازه، مدت حبس اين روزنامهنگار به پنج سال افزايش يافته که وی دو سال آن را گذرانده است.
اين روزنامهنگار از زمان بازداشت تاکنون به مرخصی نيامده است.
سحرخيز در روزهای پايانی تيرماه سال جاری طی نامهای به احمد شهيد، گزارشگر ويژه بررسی وضعيت حقوق بشر در ايران، از وی خواست تا به آنچه در زندانهای ايران میرود هر چه سريعتر رسيدگی کند.
سحرخيز خطاب به احمد شهيد نوشت: «آنچه امروز در زندانهای جمهوری اسلامی میرود، جنايت عليه بشريت است و چيزی کمتر از اقدامات ضد انسانی استالين در اردوگاههای کار اجباری سيبری ندارد.»
وی گفت که اين شرايط مختص زندانيان سياسی نيست و وضعيت زندانيان عادی نيز «کم از فاجعه ندارد.»
پس از انتخابات بحثبرانگيز رياستجمهوری ايران در سال ۱۳۸۸، دهها خبرنگار و روزنامهنگار در ايران بازداشت شدند.
بنا به گزارش مخالفان حکومت ايران در دو سال گذشته ۱۰۸ روزنامهنگار در ايران بازداشت شدهاند که شماری از آنها پس از مدتی آزاد شدند اما برخی ديگر هنوز در زندان بهسر میبرند.
سازمان گزارشگران بدون مرز از ايران بهعنوان «بزرگترين» زندان روزنامهنگاران در خاورميانه نام میبرد.